Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Μαγειρεμένες Ελληνικές Φακές σε σκόνη

2.066.63 με φπα

Μαγειρεμένες Ελληνικές Φακές σε σκόνη

Η Μαγειρεμένες Ελληνικές Φακές σε σκόνη είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα γεύμα. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Χούμους από φακές αναμιγνύουμε 50γρ σκόνη με 200 ml ζεστού νερού και συστατικά της επιλογής μας και έχετε τον πιο βελούδινο πουρέ.
Οι φακές είναι ένα όσπριο με σημαντική θρεπτική αξία, καθώς αποτελούν πλούσια πηγή σύνθετων υδατανθράκων βραδείας απορρόφησης, φυτικών πρωτεϊνών, φυτικών ινών, βιταμινών, μετάλλων αλλά και ιχνοστοιχείων.

Μαγειρεμένα Ελληνικά Φασόλια σε σκόνη

2.849.52 με φπα

Μαγειρεμένα Ελληνικά Φασόλια σε σκόνη

Τα Μαγειρεμένα και αποξηραμένο φασόλια σε σκόνη είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα γεύμα. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Χούμους από φασόλια αναμιγνύουμε 50γρ σκόνη με 200 ml ζεστού νερού και συστατικά της επιλογής μας και έχετε τον πιο βελούδινο πουρέ.
Τα φασόλια είναι μια άριστη εναλλακτική λύση με χαμηλά λιπαρά και μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζωική πρωτεΐνη. Γι’ αυτό το λόγο, αποτελούν καλή επιλογή για τους φυτοφάγους όταν γίνονται με σωστούς συνδυασμούς.
 

Μαγειρεμένα Ελληνικά Ρεβίθια σε σκόνη

2.066.63 με φπα

Μαγειρεμένα Ελληνικά Ρεβίθια σε σκόνη

Τα Μαγειρεμένα Ελληνικά Ρεβίθια σε σκόνη είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα γεύμα. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Χούμους από Ρεβίθια αναμιγνύουμε 50γρ σκόνη με 200 ml ζεστού νερού και συστατικά της επιλογής μας και έχετε τον πιο βελούδινο πουρέ.