ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται καθημερινά έως τις 15.00. Αυτό σημαίνει ότι εάν παραγγείλετε μέχρι τις 14.00 η παραγγελία σας θα φύγει από εμάς την ίδια ημέρα και η παράδοση των προϊόντων θα γίνει με την την Speedex courier εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών.

Κάθε αποστολή έως 2 κιλά χρεώνεται με 3.10€  Για παραγγελίες άνω των 50€ και βάρος έως 2 κιλά δεν χρεώνονται μεταφορικά. Για κάθε επιπλέον κιλό  πέραν των δύο κιλών η παραγγελία επιβαρύνεται με 0,80€/ κιλό.

Για παραγγελίες βάρους μεγαλύτερου των 12 κιλών οι παραγγελίες αποστέλονται με μεταφορική εταιρεία, με χρέωση 4 ευρώ για κάθε12 κιλά.

Για παραγγελίες με ποσό μεγαλύτερο των 50€ ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν Πανελλαδικά

Για την περιοχή της Λάρισας δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για κάθε παραγγελία συνολικού ποσού άνω των 10€

Συναλλαγές

Στο sporosfood.gr όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (Νόμος 2251/1994 Περί προστασία καταναλωτών και όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει). Με την αποδοχή των εδώ όρων χρήσεως και προϋποθέσεων ο χρήστης αποδέχεται ότι όλες οι συναλλαγές που θα πραγματοποιεί στο sporosfood.gr θα γίνονται σύμφωνα με τον παραπάνω Νόμο, καθώς και όλους τους σχετικούς νόμους και διατάξεις. Οι αγορές στο sporosfood.gr μπορούν να πραγματοποιηθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

  • Με αντικαταβολή την στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν.
  • Με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της sporosfood με τα ακόλουθα στοιχεία:
  • ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
  • Eurobank
  • IBAN: GR9402603290000370200625143
    Στην αιτιολογία της κατάθεσης αναφέρετε το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας