Βλέπετε 1–12 από 25 αποτελέσματα

Αμυγδαλοβούτυρο με μαύρη σοκολάτα

5.65 με φπα

Αμυγδαλοβούτυρο με μαύρη σοκολάτα

Τo προϊόν παράγεται  με 100% plant based σοκολάτα. Ιδανικό για vegan διατροφή. Συστατικά: Ελληνικό βούτυρο αμυγδάλου και βέλγικη μαύρη σοκολάτα υγείας (κακαόμαζα, ζάχαρη, βούτρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλιάνθου, φυσικό άρωμα (βανίλια).Ο διαχωρισµός του ελαίου στην επιφάνεια είναι φυσικό φαινόµενο. Ανακινήστε καλά πριν από την χρήση.Πιθανόν να περιέχει ψήγµατα άλλων ξηρών καρπών.

Αµυγδαλοβούτυρο

5.25 με φπα
Συστατικά: Ελληνικά Αµύγδαλα 100% Καρπος Χωρίς Ζάχαρη – Χωρίς Αλάτι Χωρίς Φοινικέλαιο-Χωρίς Συντηρητικά. Ιδανικό για vegan διατροφή. Ο διαχωρισµός του ελαίου στην επιφάνεια είναι φυσικό φαινόμενο. Ανακινήστε καλά πριν από την χρήση. Πιθανόν να περιέχει ψήγματα άλλων ξηρών καρπών.

Βιολογικοί Χυμοί 6 τεμάχια

11.00 με φπα
Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 2 χυμοί αρώνια γκότζι μπέρι
  • 2 χυμοί αρώνια γκότζι μπέρι πράσινο μήλο
  • 2 χυμοί αρώνια γκότζι μπέρι Φρούτα του δάσους
Έχει χαμηλή θερμιδική αξία και περιέχει πολλές φυτικές ίνες.
  • VEGAN
  • ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ
  • ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Προσφορά 2 μαρμελάδες & 2 χυμούς

22.60 με φπα

Προσφορά 2 μαρμελάδες & 2 χυμούς

2 μαρμελάδες & 2 χυμούς Μαρμελάδα αρώνια-γκότζι μπέρι-φράουλα Μαρμελάδα αρώνια-γκότζι μπέρι -βατόμουρο + Χυμός γκότζι μπέρι-αρώνια Χυμός γκότζι μπέρι-αρώνια-πράσινο μήλο με stevia + 1 αμυγδαλοβούτυρο 100% αμύγδαλο ,χωρίς ζάχαρη ,χωρίς συντηρητικά,χωρίς φοινικέλαιο

Προσφορά 3 χυμοί & 2 μαρμελάδες

17.60 με φπα

Προσφορά 3 χυμοί & 2 μαρμελάδες

Η μαρμελάδες περιέχουν 100% φρούτο, χωρίς ζάχαρη ,χωρίς συντηρητικά χυμοί 250 ml μαρμελάδα 240 γρμ. Επιλέξτε τον συνδυασμό της αρεσκείας σας.

Μαγειρεμένες Ελληνικές Φακές σε σκόνη

2.066.63 με φπα

Μαγειρεμένες Ελληνικές Φακές σε σκόνη

Η Μαγειρεμένες Ελληνικές Φακές σε σκόνη είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα γεύμα. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Χούμους από φακές αναμιγνύουμε 50γρ σκόνη με 200 ml ζεστού νερού και συστατικά της επιλογής μας και έχετε τον πιο βελούδινο πουρέ.
Οι φακές είναι ένα όσπριο με σημαντική θρεπτική αξία, καθώς αποτελούν πλούσια πηγή σύνθετων υδατανθράκων βραδείας απορρόφησης, φυτικών πρωτεϊνών, φυτικών ινών, βιταμινών, μετάλλων αλλά και ιχνοστοιχείων.

Μαγειρεμένα Ελληνικά Φασόλια σε σκόνη

2.849.52 με φπα

Μαγειρεμένα Ελληνικά Φασόλια σε σκόνη

Τα Μαγειρεμένα και αποξηραμένο φασόλια σε σκόνη είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα γεύμα. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Χούμους από φασόλια αναμιγνύουμε 50γρ σκόνη με 200 ml ζεστού νερού και συστατικά της επιλογής μας και έχετε τον πιο βελούδινο πουρέ.
Τα φασόλια είναι μια άριστη εναλλακτική λύση με χαμηλά λιπαρά και μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζωική πρωτεΐνη. Γι’ αυτό το λόγο, αποτελούν καλή επιλογή για τους φυτοφάγους όταν γίνονται με σωστούς συνδυασμούς.
 

Μαγειρεμένα Ελληνικά Ρεβίθια σε σκόνη

2.066.63 με φπα

Μαγειρεμένα Ελληνικά Ρεβίθια σε σκόνη

Τα Μαγειρεμένα Ελληνικά Ρεβίθια σε σκόνη είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα γεύμα. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Χούμους από Ρεβίθια αναμιγνύουμε 50γρ σκόνη με 200 ml ζεστού νερού και συστατικά της επιλογής μας και έχετε τον πιο βελούδινο πουρέ.

Μαρμελάδα goji berry αρώνια φράουλα

5.30 με φπα

Μαρμελάδα goji berry αρώνια φράουλα

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ
Ιδανικό πρωινό για μικρά και μεγάλα παιδιά. Χρησιμοποιείστε το ακόμα και σε συνταγές για γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Συσκευασία 250γραμμαρίων. Μαρμελάδα-άλειμα φρούτων πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με υπερτροφές για ένα απολαυστικό αλλά και υγειινό γεύμα χωρίς συντηρητικά.
   

Μαρμελάδα goji berry αρώνια βατόμουρο

5.72 με φπα

Μαρμελάδα goji berry αρώνια βατόμουρο

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ
Ιδανικό πρωινό για μικρά και μεγάλα παιδιά. Χρησιμοποιείστε το ακόμα και σε συνταγές για γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Συσκευασία 250γραμμαρίων. Μαρμελάδα-άλοιμα φρούτων  χωρίς ζάχαρη, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, με υπερτροφές για ένα απολαυστικό αλλά και υγειινό γεύμα χωρίς συντηρητικά.
   

Ρεβύθι χοντρό Λάρισας 1kg

3.00 με φπα

Ρεβύθι χοντρό Λάρισας 1kg

Πλούσια σε φυσικές πρωτεϊνες και θρεπτικά συστατικά